Salainen lahjojen jako

Hei kaikki!

Tänään olin isäni luona viettamässä isänpäivää ja samalla meillä oli jo perinteeksi muodostunut arvonta, siitä kuka ostaa kenellekin salaisen joululahjan. Kyseessä on siis elokuvista ja TV:stäkin tuttu ”Secret Santa” lahjojen jako, jossa jokainen osanottaja ostaa jollekin toiselle osanottajalle lahjan, se kuka ostaa ja kenelle tapahtuu sokkoarvontana. Lahjan saajaa ei saa paljastaa toisille ja jos arvonnassa sattuu saamaan oman nimen, suoritetaan arvonta uusiksi (tällä kertaa yksi uudelleen arvonta täytyi tehdä). Jokaisen on toimitettava ostamansa lahja puolueettomalle henkilölle, joka toimittaa kaikki nämä lahjat sitten jouluaattona paikalle. Lahjojen jako tapahtuu henkilö kerrallaan ja siihen  kuuluu osana myös se, että lahjansaaja yrittää arvata keneltä lahja on ja oikein arvattuaan, on seuraavan vuoro.

Omasta mielestäni tällainen lahjojen jako on loistava idea paristakin syystä. Ensiksikin siitä saa hyvää ohjelmaa jouluaatolle ja toiseksi se on loistava tapa varmistaa, että kukaan ei jouluna jää ilman lahjoja. Vaikkei se lahjojen saaminen nyt pääasia olekaan, niin kyllä sitä, vaikka olisi kuinka aikuinen, niin on mukava edes se yksi paketti jouluna saada.

Siltä varalta, että joku ko. lahjojenjakoon osallistuva vierailisi tässä blogissa, en sano omalta kohdaltani muuta kuin, että en vielä ainakaan tässä vaiheessa, tiedä ollenkaan mitä ostaisin / antaisin lahjaksi omalle lahjansaajalleni.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s