Työpaikan pikkujoulusta ja muustakin

Hei kaikki!

Eilen se sitten oli, työpaikan pikkujoulu. Kaikki meni hyvin, eikä mitään ylilyöntejä tai muutakaan ihmeellistä tapahtunut. Itse toimin tilaisuudessa valokuvaajana ja niinhän siinä sitten kävi, että tästä syystä itsestäni ei ole ko. tilaisuudesta yhtään kuvaa. Osan kuvista otin omalla ja osan työpaikan kameralla. Kokosin eilen illalla kotiin tultuani kuvat yhdeksi kokoelmaksi, jonka vie huomenna mukanani töihin, niin saavat muutkin nähdä kuvat, varsinkin ne jotka eivät syystä tai toisesta olleet paikalla.

Pikkujoulun viettoon perinteiseen tapaan kuului myös lahjojen jako ja itse sain lahjaksi aromikynttilälyhdyn. Viemäni lahja oli paketillinen ”After Eight” suklaata.

Eilen illalla tein myö kuvankäsittelyn avulla pari ”joulukorttia”(lainausmerkit, koska valmiit tuotteet ovat periaatteessa valokuvia, ei kartongille painettuja kortteja). Yksi näistä ”korteista” menee isälleni ja siinä esiintyy action-figuurejani. Toinen ”kortti” menee veljelleni ja siinäkin esiintyy action-figuurejani. Kolmas ”kortti” on muokattu eilisessä pikkujoulussa otetusta kuvasta ja siit’ menee kaksi kopiota työpaikalleni (kahteen eri toimipisteeseen). Työpaikalle menevät joulutoivotukset vien varmaan henkilökohtaisesti sinne, ennen kuin työni päättyvät tämän kuun lopulla, säästääkseni 1,10 € joulupostimerkeissä. Alla mallikuvat ”korteista” ilman saajan mukaan personoituja onnittelutekstejä.

Isälleni tarkoitettu kortti

Veljelleni tarkoitettu kortti

Työpaikalleni tarkoitettu kortti

Tuon työpaikalleni tarkoitetun kortin laittamista esille, hieman mietin kun siinä on kaksi henkilöä, joilta en ole lupaa kuvan julkaisuun kysynyt (tosin kuvan ottajana, kuvan tekijänoikeudet ovat minulla), mutta koska tuosta kuvasta tuskin kukaan ulkopuolinen ko. henkilöitä tunnistaa, joten antaa sen nyt olla tuossa, jos kyseiset henkilöt sattusivat kuvaan törmäämään ja sen poistamista vaativat, toki silloin sen poistan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s